Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی، به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو و بیان دیگر، ترند‌های گوگل در ۴۸ ساعت گذشته اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی چون «دلیل مرگ ارشا اقدسی چیست؟»، «پیمان ابدی»، « بدلکاری چیست؟»، «تحلیف چیست؟»، «سارا بهمنیار»، « حسن یزدانی و دیوید تیلور»، « کشور سن مارینو» و... از مهم‌ترین موضوعاتی است که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

دلیل مرگ ارشا اقدسی چیست؟

ارشا اقدسی، بدلکار مشهور ایرانی بود که در بسیاری از آثار سینمایی و تلویزیونی ایران و دیگر کشورها هنرنمایی کرده بود.

او در روزهای اخیر و به واسطه حادثه ای که در یکی از تله فیلم ها در کشور لبنان برایش رخ داد، به شدت مصدوم شد و در نهایت علی رغم تلاش پزشکان جان خود را از دست داد. این موضوع سبب شد تا بسیاری از کاربران اینترنتی در پی یافتن اطلاعاتی در مورد او در فضای مجازی باشند و پس از شنیدن خبر فوتش در شوک فرو بروند.

بر اساس اطلاع خانواده او و به واسطه وصیتی که کرده بود، اعضای بدنش به نیازمندان اهدا شد.

اقدسی در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ بر اثر جراحات وارده ناشی از حادثه چپ کردن ماشین در بیروت، لبنان درگذشت.

توضیح بیشتر در مورد ارشا اقدسی اینکه او او در ورزش‌های همچون کاراته، رشته رزمی آی کیدو، و نیز اسب سواری، کمانگیری روی اسب، چتربازی، سقوط آزاد، بیس جامپینگ، کار با طناب، پارکور و ورزشهای رزمی سینمایی فعالیت داشت.

در مورد ارشا اقدسی در ویکی تابناک بیشتر بخوانید پیمان ابدی

پیمان ابدی، یکی از بدلکاران معروف ایرانی در سطح جهان بود که در سال 1388 و به واسطه حادثه ای که در فیلم چشم های نامحسوس برایش رخ داد، جان خود را از دست داد.

در حین تصویربرداری آخرین سکانس فیلم چشم های نامحسوس، پیمان ابدی ( سرپرست بدلکاران این فیلم ) بر اثر یک حادثه، جان خود را از دست داد. او در اتوبوس بود و قرار بود روی سطحی که مشخص بود بپرد، ولی وقتی پرید روی آن لیز خورد و اتوبوس آن را زیر می‌کند و اینطور می‌شود که پیمان ابدی در این فیلم جان خود را از دست می‌دهد.

از آنجایی که پیمان ابدی یکی از اصلی ترین مربیان و نیز همکاران ارشا اقدسی بود، پس از وقوع حادثه برای ارشا اقدسی، همزمان نام او نیز به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شد.

این موضوع به ویژه به این دلیل رخ داد که مقرر شد پیکر مرحوم اقدسی در کنار قبر مرحوم ابدی به خاک سپرده شود.

در مورد پیمان ابدی در ویکی تابناک بیشتر بخوانید بدلکاری چیست؟

مرگ ناگهانی و ناراحت کننده ارشا اقدسی و تصمیم بر به خاک سپردن پیکر او در کنار قبر پیمان ابدی که هر دو از بدلکاران معروف ایران و جهان بودند، سبب شد تا در کنار نام این دو ورزشکار و هنرمند، حرفه بدلکاری نیز به یکی از ترندهای گوگل در روزهای اخیر تبدیل شود.

در مورد بدلکاری توضیح اینکه بدلکاری شامل کارهایی مانند پریدن از دیوار، هواپیما و جز اینها، بازی کردن نقش کسی که در بدنش در حال سوختن است، نمایش‌های ورزش رزمی و غیره می‌شود.

پیش از به وجود آمدن جلوه‌های ویژهٔ رایانه‌ای راهی بجز استفاده از افراد واقعی برای فیلمبرداری چنین صحنه‌هایی وجود نداشت. کسی که پیشه اش بدلکاری است، بدلکار نام دارد. اصولاً ورزش‌های نمایشی پر هیجان در فعالیت بدلکاری اثر مستقیم دارد.

تحلیف چیست؟

برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران، حجه الاسلام و المسلمین رئیسی در روز پنجشنبه 14 مرداد ماه، سبب شد تا عبارت «تحلیف چیست؟» نیز به یکی از ترندهای داغ گوگل در روزهای اخیر تبدیل شود.

در مورد تحلیف و جزئیات آن توضیح اینکه  در مراسم تحلیف که به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود، رئیس جمهور منتخب بر طبق اصل ۱۲۱ قانون اساسی سوگند یاد می‌کند که همهٔ استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسئولیت‌هایی که برعهده گرفته‌ است، به کار گیرد و در پایان سوگندنامه را امضا می‌کند.

 تاکنون سیزده دوره مراسم تحلیف رؤسای جمهور منتخب برگزار شده‌ است.

در مورد مراسم تحلیف ریاست جمهوری در ویکی تابناک بیشتر بخوانید  سارا بهمنیار

سارا بهمنیار متولد ۱۳۷۸ در شهرستان آستانه اشرفیه و کاراته‌کار اهل ایران است.  او روز گذشته مسابقات خود را در میدان المپیک برگزار کرد و با اینکه شانس کسب مدال داشت، به واسطه دو شکست پیاپی در بازی های پایانی خود از رسیدن به مدال باز ماند. با این همه به یکی از ترندهای داغ گوگل تبدیل شد.

بهمنیار در مسابقات لیگ جهانی کاراته ۲۰۱۹ که در توکیو برگزار شده بود، موفق به کسب مدال طلا شد.

وی همچنین در مسابقات لیگ جهانی کاراته ۲۰۱۹ که در مسکو برگزار شده بود، موفق به کسب مدال طلا شد. در رنکینگ المپیکی اعلام شده در تاریخ ۱ می ۲۰۲۱ در رده ۶ وزن ۵۵ -کیلو گرم قرار گرفت.

سارا بهمنیار در مسابقات لیگ جهانی کاراته وان ۲۰۲۱ در استانبول ترکیه، با پیروزی در برابر نماینده اوکراین توانست خودش را یک قدم به سهمیه المپیک ۲۰۲۰ نزدیک کند.

بهمنیار در مسابقات لیگ جهانی کاراته وان در لیسبون پرتغال، که آخرین شانس کسب سهمیه از طریق رنکینگ به شمار می‌رفت، با راهیابی به دیدار رده بندی، موفق شد، دومین سهمیه المپیک ۲۰۲۰ کاراته ایران را در بخش زنان را برای خود قطعی کند.

بیشتر بخوانید 

شاهکار ثانیه آخری سارا بهمنیار در کاراته المپیک+عکس حسن یزدانی و دیوید تیلور

حسن یزدانی قهرمان مثال زدنی و بی نظیر ایران در رشته ورزشی کشتی آزاد است که در المپیک دوره گذشته موفق به کسب مدال طلا شد. در این دوره از مسابقات المپیک نیز او یکی از شانس های اصلی کسب مدال طلای ایران بود ولی در بازی پایانی و در ثانیه های پایانی به رقیب قدرتمند و آمریکایی خود دیوید تیلور باخت و به مدال نقره بسنده کرد.

مسابقه یزدانی و تیلور از ساعت ها قبل به عنوان یکی از هیجان برانگیزترین مسابقات المپیک مطرح بود و در ایران نیز بسیاری پیگیر این مسابقه بودند.

بر همین اساس این مسابقه و نام حسن یزدانی و دیوید تیلور به ترندهای داغ گوگل تبدیل شد.

در مورد حسن یزدانی در ویکی تابناک بیشتر بخوانید کشور سن مارینو

کشور سن مارینو کشوری بسیار کوچک با جمعیت چندهزار نفری در جنوب اروپاست که در روزهای اخیر بارها و کرات از سوی کاربران ایرانی در اینترنت جست و جو می شود.

دو دلیل برای این اتفاق قابل حدس است. یکی اینکه رقیب حسن یزدانی در مسیر رسیدن به بازی فینال ابتدا موفق به شکست یکی از رقبای خود از کشور سن مارینو شد.

توضیح اینکه تیلور پیش از فینال با حسن یزدانی در مبارزه نخست مقابل علی شعبان‌اف از بلاروس با نتیجه ۱۱ بر صفر به پیروزی رسید و در دومین مبارزه نیز مقابل مایلس آمینه از سن مارینو با نتیجه ۱۲ بر ۲ به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد.

دلیل دیگر نیز اینکه پس از دریافت مدال برنز بازی های المپیک توسط یکی از ورزشکاران این کشور، حالا سن مارینو کوچک ترین کشوری است که در مسابقات المپیک صاحب مدال طلا شده است.

الساندرو پیریلی موفق شد مدال برنز تراپ را برای این کشور به دست آورد تا سن‌مارینو جایگزین برمودا شود. این کشور ۳۴ هزار نفر جمعیت دارد. پیریلی در بازی‌های المپیک لندن به عنوان چهارمی رسیده بود.

پیش از این فلورا دافی نخستین مدال طلای برمودا را کسب کرده بود تا این کشور به عنوان کوچکترین کشور المپیکی صاحب مدال شود. با نتیجه کسب شده در تراپ، حالا این رکورد در اختیار سن‌مارینو قرار گرفته است.

بر این اساس سن‌مارینو که کشوری کوچک در شمال ایتالیاست، کوچکترین کشوری است که صاحب مدال در بازی‌های المپیک می‌شود.

موقعیت جغرافیایی سن مارینو روی نقشه جهان

منبع: تابناک

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو علی داوودی محمدرضا گرایی حسن یزدانی مراسم تحلیف ریاست جمهوری ارشا اقدسی پیمان ابدی بدلکاری سارا بهمنیار حسن یزدانی دیوید تیلور سن مارینو المپیک 2020 توکیو علی داوودی محمدرضا گرایی حسن یزدانی مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسابقات لیگ جهانی کاراته حسن یزدانی و دیوید تیلور جان خود را از دست روزهای اخیر کشور سن مارینو سارا بهمنیار کسب مدال طلا مراسم تحلیف مدال طلا شد ارشا اقدسی پیمان ابدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است

مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا از پنجم اردیبهشت به میزبانی امارات برگزار شد و تیم ملی ایران که با ۹ نماینده در این رویداد آسیایی حاضر بود در نهایت با کسب دو مدال طلا و نقره به کار خود پایان داد.

در جریان این مسابقات نازنین فاطمه عیدیان در دوی ۴۰۰ متر مانع با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ ثانیه برای اولین بار موفق به کسب مدال طلا شد. این نخستین باری بود که در رده سنی جوانان آنهم در بخش زنان ایران صاحب مدال طلا می‌شد.

مهدی هفت‌چشمه دیگر دونده ایران نیز در ماده پرتاب چکش با ثبت حد نصاب ۶۶.۶۴ متر نشان نقره این مسابقات را به دست آورد تا دومین مدال آور تیم ایران در مسابقات قهرمانی آسیا باشد.

لیلا ابراهیمی، قهرمان پیشین دوومیدانی و اولین مدال‌آور دوومیدانی زنان ایران بعد از انقلاب در مورد عملکرد تیم ملی جوانان در این دوره از رقابتها اظهار داشت: مسابقات با توجه به کیفیتی که داشت برای ما حائز اهمیت بود و خوشبختانه ملی پوشان جوان ما هم عملکرد مناسبی داشتند هر چند که من معتقد هستم در این رده سنی بیشتر بچه‌ها را باید با هدف کسب تجربه اعزام کنیم ولی جای خوشحالی دارد که آنها موفق شدند از این فرصتی که در اختیارشان قرار داده شده بود استفاده کنند و صاحب مدال شوند.

وی افزود: نازنین فاطمه عیدیان عملکرد بسیار خوبی داشت و موفق شد رکورد ایران را در 400 متر با مانع جابجا کند. همه از او انتظار مدال داشتند ولی کمتر کسی فکر می‌کرد او بتواند مدال طلا بگیرد. عیدیان دونده بسیار خوبی است و با انگیزه کار می‌کند. کسب این مدال باعث می‌شود نگاه ما به رده‌های پایین‌تر تغییر کند و حتی ورزشکاران در سن پایین هم انگیزه پیدا می‌کنند چون به این خودباوری می‌رسند که در صورت تلاش می‌توانند نتیجه زحماتشان را در رویدادهای بین المللی ببینند.

قهرمان پیشین دوومیدانی در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید عیدیان در صورت اعزام به مسابقات قهرمانی جهان بتواند آنجا هم نتیجه خوبی کسب کند؟ گفت: به این سادگی نمی‌توان در این مورد صحبت کرد. اصولا اینگونه است که قبل از اعزام و به دست آمدن ورودی این رقابتها از ورزشکاران اعزامی تست گرفته می شود و یا به شکلی انتخابی برای آنها برگزار می شود تا آخرین رکوردی که می‌توانند بزنند را ارزیابی کرد. شاید عیدیان الان در اوج آمادگی باشد و بتوان گفت او می‌تواند در سطح جهانی هم خوب ظاهر شود اما مهم است که یک ورزشکار در آستانه اعزام به یک رویداد مهم آمادگی لازم را داشته باشد. علاوه بر این در دوومیدانی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. ورزشکاران اگر انگیزه داشته باشند و شرایط خوبی برایشان فراهم باشد می‌توانند مدال‌های خوش رنگی را در مسابقات متعدد به دست بیاورند.

ابراهیمی در ادامه با اشاره به وضعیت فرزانه فصیحی و حمیده اسماعیل نژاد برای حضور در بازی‌های المپیک پاریس عنوان کرد: فرزانه در چند رویداد اخیری که برگزار شده نشان داده که شرایط ایده آلی دارد و نتایج خوبی را هم کسب کرده است. حمیده هم ورزشکار پرتلاشی است و امیدوارم این روند را ادامه دهد تا بتوانیم با دو نماینده زن در پاریس حضور پیدا کنیم.

وی در واکنش به اینکه آیا فصیحی می‌تواند طلسم مدال نگرفتن دوومیدانی ایران در المپیک را بعد از سال‌ها بشکند؛ گفت: المپیک جای نخبگان ورزشی است و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. برای رسیدن به مدال المپیک فدراسیون حداقل باید 10 سال روی ورزشکار برنامه ریزی کند آن ورزشکار هم باید بتواند ابتدا مدال‌های آسیایی و سپس مدال‌های جهانی را به کارنامه‌اش اضافه کند تا بعد بتوان در مورد کسب مدال او در المپیک پیش بینی کرد.

این مربی دوومیدانی در پایان درخصوص حواشی زیاد دونده‌های المپیکی گفت: ورزشکاران ما که در رده سنی بزرگسالان هستند بالغ اند و خودشان خوب می‌دانند که در مورد چه چیزی صحبت می‌کنند و اعتراض‌شان به چیست. صحبت هایشان بر پایه عقل است و حالا اینکه فدراسیون چه تکنیکی برای کنترل آنها باید داشته باشد و یا در نظر دارد را نمی‌دانم و نظری ندارم.

کد خبر 6093161

دیگر خبرها

  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان